Pleksi Yönlendirme

Pleksi YÖNLENDİRME

Pleksi yönlendirme tabelası, belli bir alana yönlendiren, neyin nerede olduğunu açıklayan, mağazalardaki fiyatları belirten, kural işaretlerini belirten, hangi odanın ne işe yaradığını söyleyen tabelalara verilen addır. Bu tür tabelaların asıl amacı, kurumsal bir binada iş yapmak isteyen insanların yolunu daha iyi bulmasını sağlamaktır. Bu sayede insanlar binada kaybolmayacak ve istedikleri yeri daha hızlı bulacaklar. Bu tür tabelalara birkaç örnek vermek gerekirse çıkış yazılı tabelalar, yangın merdiveni tabelaları, bir katta bir personelin odasını ararken odaların yanındaki tabelalar gibi çeşitli örnekler bu tür tabelalara girmektedir.

Pleksi YÖNLENDİRME Ankara

Bir bankada olduğunuzu düşünün. Bankanın içine girdiniz. Bankada mevduat hesabınız ile ilgili işlem yapacaksınız. Bu konuda gerekli tabelayı gördünüz ve o kısma gittiniz. Peki bunu nasıl yaptınız? Tabii ki yönlendirme tabelaları sayesinde. Bu tabelalar, kurumsal binalarda hayatımızı kolaylaştırmak ve bir yeri daha kolay bulmamızı sağlamak için varlardır. Aynı şekilde mağazadaki fiyat etiketleri, bir restoranın kural işaretleri, bir kurumun tuvalet veya yangın çıkış merdivenini gösteren tabelaları da bunlara birer örnektir. Peki bu tabelalara ne ad verilir? Amacı nedir? Avantajları ve fiyatları nelerdir?

Pleksi Yönlendirme Nedir?

Pleksi ayaklı yönlendirme, yönlendirme tabelalarının ayaklı halidir. Tek fark biri duvarda veya tavanda asılı iken bu tabelalar yerde durmaktadır. Genellikle giriş kısımlarında bulunur.

Pleksi Yönlendirme NASIL ÜRETİLİR?

Bu tabelaların reklam firmaları gibi birçok firmada üretimi sağlanmaktadır. Pleksi kesim makinesi ile üretilen bu tabelalar, plakanın üzerine yazılan yazılar ile üretilmektedir. Üzerine makine ile yazı yazılan şeklinin dışında bir de yapıştırma kullanılarak üretilen tabelalar vardır. Bu tabelalar, özellikle cam yüzeylerde yapıştırılan harflerin birleşimlerinden oluşmaktadır.

Pleksi Yönlendirme KULLANIM ALANLARI

Bu tabelaların kullanım alanları çeşitlidir. Her kurumda ve binalarda bulunabilen bir tabela türüdür. Her alanda rahatlıkla rastlayabileceğiniz bu tabelalar, özellikle kurumsal binalarda bolca bulunmaktadır. Apartmanlardaki yangın çıkış tabelası, restorandaki kaygan zemin tabelası, ofisteki genel müdürün odasının yanında bulunan tabela bunlara birer örnektir. Kısacası her alanda her binada rahatlıkla rastlanılan bu tabelalar, sizleri yönlendirme amaçlı hizmet vermektedir.

Fiyatları Ne Kadar?
Alacağınız ürünün boyutuna göre 5 liradan 500 liraya kadar bulunan bir fiyatlandırma seçeneğine sahiptir. Uygun fiyatının bulunması ile birlikte kurumlar birden fazla pleksi yönlendirme tabelası siparişi vererek toptan indirimlerden de faydalanabilir.

Avantajları Nelerdir?
Pleksi yönlendirme tabelasının birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ise şunlardır:
  • Duvara monte edildiğinden düşmeye karşı savunmalıdır. Herhangi bir hasar almazlar.
  • Geniş bir şekilde bulunabileceğinden uzaktan da rahat görünecek şekilde tasarlanabilirler. Bu sayede müşteriler rahatlıkla okuyabilirler.
  • Pleksi makinesi ile yapılan baskılar kalitesi ve dayanıklılığı ile bozulmadığından dolayı bozulmamaktadır.
  • Ayaklı yönlendirme tabelalarının alt kısımları ağır olduğundan devrilmeye karşı dayanıklı bir yapıda bulunmaktadır. Bu sayede kırılmayacaklardır.

Pleksi Yönlendirme,Ağaç İşleri Pleksi, Ajanda baskı, Akrilik Kürsü, Akrilik Kuvez, Ankara Pleksi, Ankara Pleksi Özel İmalat, Ankarada Pleksi, Aydınlatma, Aydınlatmalı tabela, Braille Baskı, Derlin Kesim, Dijital Baskı, Fason Kesim, Fosforlu Pleksi, Gözlük Standı, İlaç Standları, Kabartma baskı, Kalemlik Kutusu, Kestavinit Kesim, Laser Ahşap Kesim, Laser Karton Kesim, Lazer Gravür, Lazer Kesim, Lazer MDF Kesim, Lazer Plastik Kesim, Leksan baskı, Lümen baskı, Medikal Ürünler, Menü Standı, Metal Baskı, Metalik Altın Pleksi, Metalik Bakır Pleksi, Metalik Gümüş Pleksi, Metalik Pleksi, Mıknatıslı Kartlık, Mıknatıslı Resimlik, Mıknatıslı Sunum Kutusu, Mıknatıslı Yönlendirme, Monomer Hammadde, Nişan Düğün Süsleri, Ostim Pleksi, Özel Tasarım Üretim, Parlak Pleksi, Pleksi Ayakkabı Standı, Pleksi ayna, Pleksi Banyo Aksesuarları, Pleksi Çekiliş Kutusu, Pleksi Çizik Giderme, Pleksi Dergilik, Pleksi Gazetelik, Pleksi Gözlük Standları, Pleksi Kartvizitlik, Pleksi Korkuluk, Pleksi Kuvez, Pleksi Medikal Standlar, Pleksi Oyuncak, Pleksi Özel İmalat, Pleksi Özel İmalatçı, Pleksi Parlatma, Pleksi Puzzle, Pleksi Şamdan, Pleksi Şikayet Kutusu, Pleksi Sızdırmaz Kutu, Pleksi Tabela, Pleksi Takı Standı, Pleksi Tanıtım Standı, Pleksi Teşhir Standı, Pleksi Test Kutusu, Pleksi UV Baskı, Pleksi Yapıştırma, Pleksi Yılbaşı ağacı, Pleksi Zigon Sehpa, Pleksiglas Laptop Altlığı, Pleksiglas Rahle, Router CNC Kesim, Sert UV Baskı, Sızdırmaz Test Kutuları, Tasarım Üretimi, Toplantı İsimliği, Ürün Standı, uv baskı, Uyarı İkaz Levhaları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimari Yönlendirme

Uyarı İkaz Levhaları