Mimari Yönlendirme

Mimari Yönlendirme Nedir

Terminaller, alışveriş merkezleri, parklar, hastaneler, bankalar ve kurumsal işletmelerde ortak kullanıma sahip Mimari Yönlendirme işaret ve tabelaları edinilmesi gereken bir hizmettir. Çünkü, kullanıcıların devasa yapılarda yönlerini bulabilmeleri pek kolay değildir. Bu nedenle de kat kat, gidilecek yönlere kadar açıklayıcı işaretlerin bulunması, yapıya ve kuruma olan güveni arttıracaktır. Kaybolma hissiyatını yaşayan kullanıcılar için bir daha aynı yapıda bulunmama eğilimi ortaya çıkmaktadır. Kurumsal bakış açısıyla, istenilmeyen bu durum potansiyel ziyaretçi kayıplarına yol açmaktadır. Bu nedenle de yapının mimari özellikleri dikkate alınarak, kullanıcı odaklı yerleşimler yapılmaktadır. Üzerinde yer alan işaretlerin anlaşılabilir olması ve yazıların da belirli uzaklıktan okunabilmesi gibi belirli standartlar gözetilmektedir.

Mimari Yönlendirme NERELERDE KULLANILIR?

Mimari Yönlendirme tabelaları, diğer tür yönlendiricilere göre fiyat değişikliklerine sahip olabilmektedirler. Çünkü yapısında kullanılan malzemenin türü doğrudan fiyatı etkilemektedir. Alüminyum, vinil ve polikarbon en sık tercih edilen türlerdir. Kullanım yönlerinin iç ve dış mekân olmasına göre modelleri değişebilmektedir. Dış mekâna yerleştirilecek tabelalarda daha çok göz mesafesi hesaba katılırken, iç mekanlarda boyutları biraz daha küçük tasarlanabilmektedir. Karmaşık düzende inşa edilen yapılarda, hedef ziyaretçilerin en kolay şekilde dolaşım sağlayabilmeleridir. Günlük hayata büyük pratiklik katan tabelalar, dikkat çekmeseler de işlerinizi olağandan daha kısa sürede halletmenize fırsat tanımaktadırlar. Önemi her geçen gün kabul edilen bu tabelalara duyulan ihtiyaç, son zamanlarda daha fazla artmıştır. İlerleyen süreçte her yapının kaçınılmaz gereksinimi konuma gelmesi muhtemel olacaktır. Çünkü yapılar geleneksellikten uzaklaşarak, daha fonksiyonel dizayn edilmeye başlanmıştır.

PLEKSİ Yönlendirme

Rekabetin daha sıkı hissedildiği pazarlama sürecinde Mimari Yönlendirme potansiyel müşterilerle iletişim kurulmasını sağlamaktadır. Tanıtım faaliyetlerinin bu şekilde temeli oluşturulmaktadır. Çünkü kimse zor bulduğu bir işletmeye güvenmek istemeyecektir. Öncelikli ilke ulaşılabilirlik olmalıdır. Erişilebilir işletmelere karşı kullanıcıların bakış açıları daha olumludur. Ayrıca kullanıcılar kolay dolaşabildikleri yerleri ziyaret etmekten keyif duymaktadırlar. Bu özelliğiyle birlikte yönlendirme tabelaları edinmeniz, işletme dokuza başka açılardan bakılmasına fırsat tanıyacaktır. Tabela yerleşimleri asılı tasarlanma fırsatının yanında montajla da yerleştirilebilmektedir. Kapı isimliklerinden, yapı ulaşım planlarına kadar bina içi ve dışı yönlendirmeler sunulabilmektedir. Tabelaların üretiminde paslanmaz malzemeler kullanılarak, uzun yıllar kullanım sağlanması amaçlanmaktadır.

ANKARA YÖNLENDİRME TABELASI

Mimari Yönlendirme sistemimiz, son derece sürdürülebilir ve yapınızla uyumlu tasarımlara sahiptir. İhtiyacınız olan yönlendirmeler, tasarım uzmanlarımız tarafından tespit edilecektir. İhtiyaç duyacağınız bütün materyallerin tasarım ve üretim aşamalarında, yakından bilgi paylaşımı yapılacaktır. Üst kalitede üretilen materyallerin, montajının tamamlanmasıyla birlikte yaratacağınız atmosfer güvenilirlik hissettirecektir. Küçük yatırımlar yaparak dahi kazanımda bulunabileceğiniz bu alan için geri dönüşümler yüksek olacaktır. Kurumsal imajınıza değer katacak küçük ayrıntılar, sahip olduğunuz nitelikli kadronun da kendilerini önemli hissetmelerini sağlayacaktır. Ayrıca işlevselliğiyle birlikte ortaya çıkacak yanlış anlaşılmaların önüne geçilecek ve rutin iş akışının aksatılmaması sağlanacaktır.  Bütün bu ihtiyaçları ekonomik fiyat performans kalitesiyle firmamızdan edinebilirsiniz.


Pleksi Yönlendirme,Ağaç İşleri Pleksi, Ajanda baskı, Akrilik Kürsü, Akrilik Kuvez, Ankara Pleksi, Ankara Pleksi Özel İmalat, Ankarada Pleksi, Aydınlatma, Aydınlatmalı tabela, Braille Baskı, Derlin Kesim, Dijital Baskı, Fason Kesim, Fosforlu Pleksi, Gözlük Standı, İlaç Standları, Kabartma baskı, Kalemlik Kutusu, Kestavinit Kesim, Laser Ahşap Kesim, Laser Karton Kesim, Lazer Gravür, Lazer Kesim, Lazer MDF Kesim, Lazer Plastik Kesim, Leksan baskı, Lümen baskı, Medikal Ürünler, Menü Standı, Metal Baskı, Metalik Altın Pleksi, Metalik Bakır Pleksi, Metalik Gümüş Pleksi, Metalik Pleksi, Mıknatıslı Kartlık, Mıknatıslı Resimlik, Mıknatıslı Sunum Kutusu, Mıknatıslı Yönlendirme, Monomer Hammadde, Nişan Düğün Süsleri, Ostim Pleksi, Özel Tasarım Üretim, Parlak Pleksi, Pleksi Ayakkabı Standı, Pleksi ayna, Pleksi Banyo Aksesuarları, Pleksi Çekiliş Kutusu, Pleksi Çizik Giderme, Pleksi Dergilik, Pleksi Gazetelik, Pleksi Gözlük Standları, Pleksi Kartvizitlik, Pleksi Korkuluk, Pleksi Kuvez, Pleksi Medikal Standlar, Pleksi Oyuncak, Pleksi Özel İmalat, Pleksi Özel İmalatçı, Pleksi Parlatma, Pleksi Puzzle, Pleksi Şamdan, Pleksi Şikayet Kutusu, Pleksi Sızdırmaz Kutu, Pleksi Tabela, Pleksi Takı Standı, Pleksi Tanıtım Standı, Pleksi Teşhir Standı, Pleksi Test Kutusu, Pleksi UV Baskı, Pleksi Yapıştırma, Pleksi Yılbaşı ağacı, Pleksi Zigon Sehpa, Pleksiglas Laptop Altlığı, Pleksiglas Rahle, Router CNC Kesim, Sert UV Baskı, Sızdırmaz Test Kutuları, Tasarım Üretimi, Toplantı İsimliği, Ürün Standı, uv baskı, Uyarı İkaz Levhaları,Pleksi Lazer Kesim Ankara

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Yönlendirme

Uyarı İkaz Levhaları